UPDATES

Hier vind u de meest actuele informatie over De Lumineuze Nachten van Kasteel de Haar

informatie over AFHANDELING storm 21/12informatie over AFHANDELING storm 02/01

DINSDAG 02/01 GEANNULEERD

Het spijt ons u te moeten mededelen dat, vanwege de onvoorziene stormachtige weersomstandigheden en in het belang van de veiligheid van iedereen, het evenement De Lumineuze Nachten van Kasteel de Haar op dinsdag 2 januari helaas geannuleerd moet worden.

We begrijpen dat dit nieuws teleurstellend kan zijn, en we verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak dat hierdoor veroorzaakt wordt. Uw veiligheid en welzijn zijn onze topprioriteit.

Wat betreft omboekingen of terugbetalingen:
- Alle tickets worden automatisch terugbetaald, dit zal 5 werkdagen duren.
- Er zijn nog tickets beschikbaar voor 3 januari, 7 januari en 8 januari. Het is dus nog mogelijk om een nieuw bezoek in te plannen door nieuwe tickets te kopen in de ticketshop.

Om alles zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen, vragen wij u vriendelijk om in de tussentijd geen contact met ons op te nemen.

Dit geeft ons de tijd en ruimte om alles nauwkeurig te organiseren en u zo snel mogelijk van de benodigde informatie te voorzien. Wij waarderen uw geduld en begrip in deze onverwachte situatie enorm en doen ons uiterste best om een goede oplossing te bieden.

Mocht u in de tussentijd dringende vragen hebben, verwijzen wij u graag naar onze chat of het contactformulier.

AFHANDELING ANNULATIE 21/12

 📅 Alle tickets zijn automatisch omgeboekt naar de extra openingsdag op maandag 8 januari, een kwartiertje later dan je oorspronkelijke tijdslot. 🕒 Reden? Door een latere zonsondergang starten we dan een kwartiertje later. (download je tickets)

Deadline voor aanvragen van een terugbetaling is verstreken.

terug naar boven